2016, week 17

Michiel Hatenboer, vriend en tevens secretaris van AV’23, is in april 60 jaar geworden. Hij organiseerde voor familie, vrienden en bekenden een 60x100m loop in de omgeving van zijn woning. Dat kon individueel of in estafettevorm. Ik heb de 6K-loop, Molenloop genoemd, samen met mijn lief Albertien gelopen waarbij ik de eerste 3,5 km voor mijn rekening heb genomen. Daarvoor wel twee keer in de regen moeten trainen maar op de dag zelf was het fantastisch, droog en zonnig, weer. Ik kon helaas het tempo van de kopgroep, ca 5’20″/km niet bijhouden en heb de afstand in ca 6’/km gelopen. Had toch teveel last van mijn luchtwegen.

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag Rustdag
Dinsdag duurloop I sportpark Drieburg 6 km
Woensdag Rustdag
Donderdag Rustdag
Vrijdag 3×4′ dl III, p 2′  Valentijnskade  3,5 km
Zaterdag kort herstel Oosterpark 2 km
Zondag Molenloop Weespertrekvaart e.o. 4 km

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *