2016, week 21

Alhoewel ik de 5K van de AMC-loop rustig heb gelopen, had ik de dag daarop nogal last van mijn linker hamstrings. Daarom deze week mijn herstel genomen en twee maal heel rustig gelopen in het Oosterpark. De woensdag ultra kort omdat ik mijn linkerbeen nog voelde. Zaterdag en zondag was ik continu in de weer met het jureren bij de pupillencompetitie op de baan van mijn vereniging AV’23 en de Dag van het Park in het Oosterpark waarvoor ik de coordinatie had. Gelukkig beide dagen met goed tot redelijk weer. Dit in tegenstelling tot de slechte weersvoorspelling!

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag Rustdag
Dinsdag Rustdag
Woensdag kort herstel Oosterpark 1 km
Donderdag Rustdag
Vrijdag kort herstel Oosterpark 2,5 km
Zaterdag Rustdag
Zondag Rustdag

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *