2016, week 27

Deze week stond in het teken van de EK atletiek waarvoor ik als vrijwilliger vier dagen me heb ingezet als steward. Een mooi woord voor iemand die bij de ingang kaartjes scant. Een simpele, maar bij pieken, zware taak. Omdat ik niet gewend ben om lang achter elkaar te staan, sliep ik als een blok en heb ik de duurloop op vrijdag ingekort.  Mijn benen waren volledig verzuurd. Gelukkig heb ik tussendoor nog naar de wedstrijden kunnen kijken en bijvoorbeeld de dames 4x100m en Anouk Vetter goud zien behalen. Fantastisch om daarbij te zijn geweest!

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag kort herstel Oosterpark 2,5 km
Dinsdag duurloop I Tiebreakers 5,5 km
Woensdag duurloop I sportpark Drieburg 6 km
Donderdag Rustdag
Vrijdag Rustdag
Zaterdag korte duurloop I Hartmanbrug 5 km
Zondag Rustdag

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *