2016, week 28

Heerlijk gelopen deze week. Woensdag voor het eerst weer tempo’s gelopen (na de zware benenervaring van het EK atletiek). Ging prima al merkte ik het wel tijdens de herstelloop op donderdag. Zondag heb ik kennis gemaakt met mijn nieuwe loopmaatje Ina. Ik zal haar begeleiden op de eerste stappen naar een wie weet mooie loopcarriere. Haar probleem: de laatste jaren weinig bewogen en daarom te zwaar.  We gaan het rustig aan opbouwen. Zij is via de site van BUUV Oost aan mij gekomen. Na Sonja mijn tweede pupil!

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag kort herstel Oosterpark 2,5 km
Dinsdag duurloop I Sciencepark 5,5 km
Woensdag 5×2′ dl III, p 2′ sportpark Drieburg 6 km
Donderdag kort herstel Oosterpark 2,5 km
Vrijdag Rustdag
Zaterdag duurloop I Flevopark 7 km
Zondag Rustdag

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *