2016, week 29

Zaterdag had ik mijn eerste training met Ina. Ze is zeer leergierig en vindt het absolute beginnersprogramma prima bij haar passen. Ook is ze blij met de oefeningen die ik haar geef. Ze noemt zichzelf stijf maar daar gaan we de komende weken hard aan werken. Ook heeft ze nog last van haar enkel, een aandachtpunt. Verder heb ik het van de week, vanwege de hitte, rustig aangedaan. Ook wel eens lekker zo’n rustweek, zal ik maar zeggen.

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag 10×1′ dl III, p 1′ Tiebreakers 5,5 km
Dinsdag kort herstel Oosterpark 2,5 km
Woensdag Rustdag
Donderdag duurloop I Sciencepark 5,5 km
Vrijdag Rustdag
Zaterdag 5×1′ dl III, p 2′ Oosterpark 2 km
Zondag duurloop I Sciencepark 6 km

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *