2016, week 36

Zesmaal getraind deze week maar meestal erg kort. Deels vanwege de hoge temperaturen, deels omdat ik problemen kreeg met mijn luchtwegen. Ik reageer blijkbaar allergisch voor een mij onbekende pol. Op dinsdag was er een schoolsportdag op de baan van AV’23. Daarom ben ik uitgeweken naar de verharding rondom de vijver in het Flevopark. Hierop is een baan uitgezet van 460 meter. Je moet wel opletten op andere gebruikers van het park die het niet altijd in de gaten hebben dat er ook wordt getraind. Zondag liep ik een korte versie van de heuveltraining naar het Zeeburgereiland namelijk met een keerpunt op de Amsterdambrug.

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag duurloop I Flevopark 7 km
Dinsdag 200-300-400-300-200m, p 200m Flevopark 2,5 km
Woensdag kort herstel Oosterpark 2,5 km
Donderdag Rustdag
Vrijdag 9′ duurloop II tv Tiebreakers 5,5 km
Zaterdag kort herstel Oosterpark 2,5 km
Zondag heuveltraining Amsterdambrug 6 km

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *