2017, week 11

heuveltraining13032017

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag heuveltraining Amsterdambrug 6,5 km
Dinsdag 24′ duurloop II Sciencepark 6 km
Woensdag kort herstel Oosterpark 2 km
Donderdag 200-400-200-400-200m, p 200m baan 4 km
Vrijdag
Zaterdag duurloop I tennisvereniging de Meer 7 km
Zondag

Sinds twee weken maak ik dankbaar gebruik van mijn Garmin Forerunner 235. Dat betekent dat ik nu exacter weet welke afstand ik heb gelopen, in welk tempo en met welke hartslag. Hierboven een screendump van mijn heuveltraining van afgelopen maandag. Zeer informatief moet ik zeggen al gebruik ik voor mijn tempo’s en de gelopen tijd gewoon mijn andere sporthorloge. Ben nu in ieder geval goed voorbereid op mijn marathontraining van de komende twee jaar.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *