2017, week 12

Woensdag heeft Karin Witte, al jaren mijn fysio-/manueel therapeute, mijn lopen geanalyseerd. Dit nadat een collega van haar mijn wat merkwaardige voetafwikkeling op de baan van AV’23 had opgemerkt. Mijn linkervoet wikkelt anders af als mijn rechtervoet. Karin, werkzaam bij FTSA aan de van Eesterenlaan in Amsterdam, maakte opnames op de Veemkade die we ter plekke raadpleegden. E.e.a. blijkt samen te hangen met een andere knieinzet van mijn rechterbeen en een minder actieve afwikkeling van mijn rechtervoet. Ik kreeg een aantal tips c.q. oefeningen mee die ik nu braaf probeer toe te passen. Wel met behoorlijk wat pijn in mijn rechterkuit maar daarvoor had Karin me al gewaarschuwd.

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag 2×8′ dl II p 2′ tennisvereniging Tiebreakers 5 km
Dinsdag heuveltraining Amsterdambrug 6,5 km
Woensdag loopanalyse Veemkade 6 km
Donderdag 200-400-200-400-200m, p 200m baan 3 km
Vrijdag
Zaterdag duurloop I Weespertrekvaart 7,5 km
Zondag kort herstel Oosterpark 1,5 km

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *