2017, week 29

Op maandagochtend had ik ineens last van mijn linkerknie. Ik voelde met name mijn knieschijf waar ik anders nooit problemen mee heb gehad. Wel in het begin van mijn loopcarriere, zo’n 30 jaar geleden, last gehad met  de patella, de pees die de knieschijf stabiliseert. Ik voelde het met name bij het traplopen. Daarom die dag maar rustig gelopen. De pijn hield aan tot vrijdag, de dag waarop ik altijd met Dirk wandel. Gelukkig daarna niks meer gevoeld en daarom rustig weer gaan opbouwen. Wel heb ik mijn inschrijving voor de 5K van de Pride Run op 4 augustus a.s. ingetrokken. Ik heb niet alleen een week niet of nauwelijks getraind maar ben de komende weken niet in staat voluit te trainen. Er komt altijd wel weer een 5K langs in en om Amsterdam!

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag kort herstel Oosterpark 2 km
Dinsdag rustdag
Woensdag rustdag
Donderdag rustdag
Vrijdag rustdag
Zaterdag duurloop I Transvaalkade 4 km
Zondag duurloop I Tiebreakers 5 km

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *