2017, week 32

Lekker en vaak getraind deze week. waarbij ik driemaal door het Sciencepark heb gelopen en tweemaal door het sportpark Drieburg. Blijkbaar zijn dat mijn favoriete looproutes al heeft dat ook te maken met de nog steeds redelijk beperkte afstand waarop ik nu train. Daar hoop ik de komende maanden verandering in aan te brengen. Heb me ingeschreven voor de 5K van de Waterlandloop, een recreatieloop in Amsterdam Noord waarbij het parcours grotendeels door Waterland loopt. Ben benieuwd!

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag duurloop I Sportpark Drieburg 5,5 km
Dinsdag 4×3′ dl III, p 1,5′ Sciencepark 5 km
Woensdag kort herstel Oosterpark 2 km
Donderdag 16′ duurloop II Sciencepark 5 km
Vrijdag rustdag
Zaterdag duurloop I Sciencepark 6 km
Zondag 3×4′ dl III, p 2′ Sportpark Drieburg 5,5 km

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *