2017, week 35

Zondagochtend werd ik wakker en voelde een behoorlijke pijn in mijn onderrug. Wel eerder last gehad van mijn SI-gewricht maar dit voelde toch anders. Net op het moment dat ik komende zaterdag een 5K testloop wil doen. Kijken wat een rustdag oplevert en aanvullende rekkingsoefeningen. Zou het aan de oplopende aantal kilometers die ik loop liggen? Dat overschreed afgelopen maand voor het eerst sinds lang de 100. Ik word natuurlijk ook een dagje ouder (eind deze maand 69). We zullen zien!

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag duurloop I sportpark Middenmeer + Sciencepark 7 km
Dinsdag 20′ duurloop II Flevopark 6,5 km
Woensdag rustdag
Donderdag 2-4-6-4-2′ dl III, p 2′ sportpark Middenmeer + Sciencepark 7 km
Vrijdag rustdag
Zaterdag duurloop I Weespertrekvaart 7,5 km
Zondag duurloop I Transvaalkade 3 km

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *