2017, week 36

Ondanks de laatste voorbereiding op de 5K van de Waterlandloop besloot ik toch die wedstrijd niet te lopen. Mijn rechteronderrug deed me toch teveel pijn. Helaas een oude blessure (SI-gewricht). In plaats daarvan zelf een kortere testloop van 3K afgewerkt. Ging in een tempo van ca. 6’15” dus helaas niet sub 6′ maar dat komt waarschijnlijk door de blessure en het gegeven dat je tijdens een echte wedstrijd steun hebt van andere lopers. Het positieve is wel dat ik tijdens het lopen niks voel. Wel maak ik deze week een afspraak met mijn fysiotherapeute Karin Witte van FTSA.

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag rustdag
Dinsdag 24′ duurloop II sportpark Middenmeer + Sciencepark 7 km
Woensdag 3×6′ + 1×4′ dl III, p 2′ sportpark Drieburg + Weespertrekvaart 7 km
Donderdag kort herstel Oosterpark 2 km
Vrijdag rustdag
Zaterdag 3K testloop Flevobrug 7 km
Zondag kort herstel Oosterpark 2,5 km

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *