2017, week 40

Het is herfst dus weer tijd voor heuveltrainingen. Deze week rustig begonnen door de Amsterdambrug op en af te lopen. Dat wordt in de komende maanden zwaarder door tempo’s omhoog en laag erbij te doen en de afstand uit te breiden naar het Zeeburgereiland en eventueel, maar dan heb ik het over volgend jaar, naar Amsterdam Noord oftewel de Schellingwouderbrug als ’tweede’ heuvel meenemen. Helaas merkte ik zondag dat ik verhoging heb, gecombineerd met een flinke verkoudheid en een beroerd gevoel. Hopelijk wordt ik niet echt ziek. Ik ga het in ieder geval rustig aan doen de komende week.

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag kort herstel Oosterpark 2,5 km
Dinsdag rustdag
Woensdag 4×4′ dl III, p 2′ Sciencepark 6 km
Donderdag duurloop I Transvaalkade 3 km
Vrijdag rustdag
Zaterdag heuveltraining Amsterdambrug 6 km
Zondag rustdag

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *