2017, week 42

Na een weekje niet lopen vanwege ziekte deze week het lopen weer rustig opgepakt.  Al tijden van tevoren hadden we een hotel geboekt in Nunspeet en van daaruit zijn we op dinsdag, woensdag en donderdag delen van het Zuiderzeepad gaan wandelen op mijn oude loopschoenen. Het pad tussen Harderwijk en Kampen zit nu in onze pocket. Thuis kwam ik erachter dat ik op mijn linkerhiel een flinke blaar had en op mijn rechterhiel een schaafwond. Toch verkeerde sokken gebruikt en/of de verkeerde schoenen? Daarom zaterdag en zondag weer rustig gaan opbouwen (mij wel vertrouwd!).

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag kort herstel Oosterpark 2,5 km
Dinsdag rustdag
Woensdag rustdag
Donderdag rustdag
Vrijdag rustdag
Zaterdag kort herstel Oosterpark 2 km
Zondag duurloop I Transvaalkade 3,5 km

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *