2017, week 51

Na maandag 13 november was dit weer mijn eerste trainingsweek. Heb dus ruim een maand niet kunnen lopen vanwege het ongemak op mijn linker onderbeen. Daarom heel rustig wezen opbouwen en alleen maar in een lekker looptempo. De intervallen die komen nog wel. Wat betreft de afstandduiding in mijn overzicht rond ik de afstand af op halve kilometers. Mijn Garmin geeft me de exacte afstand maar dat vind ik wat onzinnig om die te noteren. Zo liep ik zaterdag 3,28 km en zondag 3,72 dus wat langer maar afgerond hetzelfde. Het is wel te zien aan de gelopen tijd maar dat lijkt me niet zo’n zinvolle informatie om met eenieder te delen.

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag kort herstel Oosterpark 1,5 km
Dinsdag kort herstel Oosterpark 2 km
Woensdag rustdag
Donderdag duurloop I Hartmanbrug 3 km
Vrijdag rustdag
Zaterdag duurloop I Valetijnskade 3,5 km
Zondag duurloop I Darwinplantsoen 3,5 km

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *