2018, week 24

Op woensdag nieuwe loopschoenen gekocht. Een zeer deskundige verkoper – waar kom je die nog tegen – liet me een paar schoenen uitproberen op een baantje waarin een plaat was verwerkt die de voetafwikkeling nauwkeurig registreert. Mijn huidige schoenen, Asics gel Kayano, voldoen uitstekend voor mijn overpronatie. Uiteindelijk heb ik gekozen voor Brooks GTS, een schoen die comfortabel zit en die een perfecte loop garandeert. Belangrijk is dat de hiel wat lager en minder stug is waardoor de hielproblemen hopelijk niet meer zullen optreden. Nu heb ik twee paar die ik afwisselend ga gebruiken.

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag kort herstel Oosterpark 2 km
Dinsdag rustdag
Woensdag duurloop I sportpark Drieburg 5,5 km
Donderdag rustdag
Vrijdag 26′ duurloop II Transvaalkade 5 km
Zaterdag kort herstel Oosterpark 2,5 km
Zondag rustdag’

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *