2018, week 39

Dinsdag heb ik weer een mijlpaal bereikt: ik werd toen, samen met mijn tweelingbroer Jan, 70 jaar oud. Heb altijd gezegd dat ik daarna weer eens een marathon zou lopen. Nu moet ik echt aan de bak. Wel erg gefaseerd en afhankelijk van de resultaten op 5, 10 en 15 km. Ik verwacht dat het, mocht het ervan komen, niet voor 2020 zal plaatsvinden. Mijn verjaardag heb ik vrijdag gevierd met de werkgroep Toegankelijkheid van Onbeperkt Oost door na de vergadering te borrelen en zondag door uit te gaan eten met mijn en Albertiens familie. Was gezellig!

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag 14′ dl II Ringdijk 3,5 km
Dinsdag dl I Kruislaan 5 km
Woensdag 5×2′ d III p 1′ Galileoplantsoen 3,5 km
Donderdag kort herstel Oosterpark 2 km
Vrijdag rustdag
Zaterdag rustdag
Zondag heuveltraining Amsterdambrug 6 km

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *