2018, week 42

Vrijdag en zaterdag was ik in Groningen en Leeuwarden vanwege een gecombineerd bezoek bij onze vriendin Riekje in Winsum. En zondagmiddag heb ik, nadat ik ’s morgens op tv en life de marathon heb bekeken, een klein deel van het parcours (Molukkenstraat, Zeeburgerdijk en Mauritskade) gebruikt voor een korte duurloop. Om toch even het wedstrijdgevoel mee te maken. Tot mijn verbazing liep ik, zonder enkele moeite, zo’n halve minuut sneller per km. Toch meer wedstrijden gaan lopen is de boodschap.

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag heuveltraining Amsterdambrug 6 km
Dinsdag 2′-4′-2′-4′-2′ dl III p 2′ Tiebreakers 5 km
Woensdag rustdag
Donderdag dl I Kruislaan 4,5 km
Vrijdag rustdag
Zaterdag rustdag
Zondag dl I marathonparcours  4,5 km

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *