2020, week 1

In 2019 heb ik in totaal bijna 800 km gelopen. Dat is redelijk gemiddeld voor de afgelopen jaren: 2016 780 km, 2017 800 km 2018 710 km. Allemaal niet al te hoog vanwege blessures en ander ongemak. Moge ik in het nieuwe decennium meer  km maken. Was zondag bij de nieuwjaarsreceptie van mijn oude vereniging AV’23. Werd nog genoemd in de speech van de voorzitter. Bijna dertig jaar lidmaatschap is ook niet niks waarvan jaren in het bestuur als secretaris en enige tijd interim-voorzitter, jurylid en bestuurslid van de Stichting Amsterdam Atletiek. Nu kan ik me gelukkig uitsluitend concentreren op het loopwerk.

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag 4×4′ dl III, p 2 Watergraafsmeer 4 km
Dinsdag duurloop I Hartmanbrug 3,5 km
Woensdag rustdag
Donderdag 5×1′ dl III, p 2′ Galileiplantsoen 3,5 km
Vrijdag rustdag
Zaterdag duurloop I Kruislaan 4,6 km
Zondag kort herstel Oosterpark 2 km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *