2020, week 13

Donderdag met de sprinter naar Delft geboemeld om het nieuwe penthouse van mijn zwager en schoonzus naast het station te bewonderen. Vlak voor Rotterdam CS verstapte ik me bij het uitstappen en viel ik ongelukkig op mijn zij. Daarbij kneusde ik een of twee ribben. Daardoor de rest van de week niet kunnen lopen en tevens slecht geslapen. In plaats daarvan iedere dag een lange wandeling gemaakt, gecombineerd met het bewonderen van ondermeer het mooie kunstwerk op de Oranje Vrijstaatkade in Oostpoort en het bezoeken van onze favoriete super.

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag kort herstel Oosterpark 2 km
Dinsdag rustdag
Woensdag duurloop I Berlagebrug 3,3 km
Donderdag rustdag
Vrijdag rustdag
Zaterdag rustdag
Zondag rustdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *