2020, week 19

Zaterdag de 9e mei heb ik een hopelijk goede daad verricht. Op onze wekelijkse lange wandeling liepen we die dag door het Oostelijk Havengebied, waar ik zo’n 10 jaar heb gewoond. Op de Ertskade zag ik een man op de grond liggen. Hij gaf aan ernstig pijn te hebben en niet te kunnen opstaan. Heb daarom via 112 de ambulance gebeld. Na een lange checklijst te hebben afgewerkt (heeft hij drugs gebruikt, hoe oud schat u de man in, bloed hij enz.) kwam de ambulance op een sukkeldrafje aanrijden. De man bedankte ons uitvoerig en werd door de ambulancebroeders ondervraagd. Helaas is het ons niet bekend hoe het is afgelopen.

Wat het lopen betreft heb ik vanwege mijn luchtwegproblemen deze week niet gelopen ondanks het schitterende weer. Op zondag een korte herstelloop gedaan als opstart voor de komende week.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *