2020, week 20

Van de week weer rustig begonnen met lopen na een weekje ongemak. Die week volop gebruikt om wat achterstallig onderhoud aan mijn site te plegen. Bijvoorbeeld over mijn innovatie maar vooral de stamreeks van mijn vaders kant. Op internet is tegenwoordig van alles te vinden waardoor ik bepaalde data zoals trouwdatum heb aangepast. Is wel een continuing story want erg veel werk. Maar er zit gelukkig geen druk achter. Ik heb er jaren de tijd voor.

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag duurloop I park Frankendael 3 km
Dinsdag duurloop I Watergraafsmeer 3,6 km
Woensdag 6×1′ dl III, p 2′ Galileiplantsoen 3,5 km
Donderdag rustdag
Vrijdag duurloop I Scienceparkbrug 3,8 km
Zaterdag 16′ dl II Galileiplantsoen 3,4 km
Zondag rustdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *