2020, week 27

Deze week stond uiteindelijk in het teken van een ongelukkige val in het Pleintheater. In de mooie, eenpersoons tentoonstelling Swart gat over de Marrons verstapte ik me en viel ik ongelukkig op mijn knie. Heb zondag nog een rondje Oosterpark geprobeerd maar bij iedere knie-inzet deed de knie erg pijn. Als ik gewoon wandel gaat het een stuk beter. Ik ben dus van plan om de komende week flinke wandelingen te gaan maken ter compensatie van het niet kunnen lopen. 

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag 4×3′ dl III, p 1,5′  Hartmanbrug 3,5 km
Dinsdag 24′ duurloop II Kruislaan 4,6 km
Woensdag kort herstel Oosterpark 2 km
Donderdag duurloop I Flevoparkbad 5,2 km
Vrijdag rustdag
Zaterdag rustdag
Zondag kort herstel Oosterpark 2 km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *