2020, week 43

Lekker afwisselend getraind deze week ondanks het wat mindere weer, in ieder geval voor lopers zoals ik. Dat gold niet voor de donderdag maar toen had ik net een kort herstel gepland. De herfst is in volle omvang begonnen evenals de wintertijd. Gelukkig kan ik overdag lopen en hoef ik dat nooit meer te doen in de duisternis. Want ondanks de lampjes die ik altijd bij me droeg was het soms behoorlijk gevaarlijk, vooral door fietsers zonder licht. 

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag 2-4-2-4-2′ dl III p 2′  Kruislaan 4,5 km
Dinsdag rustdag
Woensdag 16′ dl II Galileiplantsoen 3,6 km
Donderdag kort herstel Oosterpark 2 km
Vrijdag rustdag  
Zaterdag duurloop I Kruislaan 4,4 km
Zondag rustdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *