2020, week 46

Zoals toegezegd heb ik van de week mijn eerste, bescheiden heuveltraining gedaan. Oftewel op en neer de Amsterdambrug over het Amsterdam-Rijnkanaal. Mooi, rechte, lange hellingen die ik nog rustig heb belopen. Later in de winter zal ik er in een redelijk tempo op- en afgaan. Zaterdag was Saskia van de werkgroep Toegankelijkheid jarig. Ze woont langs de route naar het Flevopark en Amsterdambrug waardoor ik onze verjaardagskaart en klein presentje bij haar in de bus heb gedaan. Zeg maar een win-winsituatie.

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag kort herstel  Oosterpark 2,1 km
Dinsdag rustdag
Woensdag 22 dl II Kruislaan 4,6 km
Donderdag dl I Amsteldorp 4,8 km
Vrijdag rustdag  –
Zaterdag heuveltraining Amsterdambrug 6 km
Zondag kort herstel  Oosterpark 4,6 km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *