2021, week 16

De tempoloop die ik op maandag had gepland na het inlopen niet gedaan omdat ik mijn enkel voelde. Voorzichtigheid is natuurlijk van belang om niet een opkomende blessure te verergeren. Daarom veel rustdagen gehouden deze week waarbij ik wel ben wezen wandelen. Vrijdag met Dirk en zaterdag met Albertien. Samen een wandeling gemaakt door het Oostelijk Havengebied waar ik tien jaar heb gewoond. Leuk om de wijk bijna twintig jaar later en een aantal bouwprojecten rijker weer eens te zien.  De duurloop op zondag ging overigens pijnvrij.

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag dl I Oranje Vrijstaatkade 2,6 km
Dinsdag rustdag
Woensdag rustdag
Donderdag kort herstel Oosterpark 2,1 km
Vrijdag rustdag  –
Zaterdag rustdag
Zondag dl I Transvaalkade 3,2 km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *