2021, week 21

Van de kou naar de warmte, van lange tight naar de vrijdag gekochte korte tight. Eindelijk het loopweer waar ik zoveel van hou. Voelde licht iets in mijn linker heup waarbij ik vreesde een afspraak te moeten maken met mijn fysiotherapeute. Gelukkig voelde ik zondag niks maar hou het wel goed in de gaten. Rustdag in het schema betekent overigens niet dat ik lui achterover hang. Dan compenseer ik het niet-lopen met veel wandelen. Is ook gezond! 

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag rustdag
Dinsdag dl I park Frankendael 3,6 km
Woensdag 9×1′ dl III p 1′ Galileiplantsoen 3,7 km
Donderdag rustdag
Vrijdag rustdag  –
Zaterdag 20′ dl II Kruislaan 4,5 km
Zondag kort herstel Oosterpark 2,2 km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *