2021, week 23

Allerlei fysiek ongemak deze week. Maandag had ik behoorlijke spierpijn in mijn beide bovenbenen. Een bijwerking van mijn tweede Pfizerprik suggereerde ik maar Albertien vond dat onzin, bijna twee weken later. Ik heb echter nooit, behalve na een zware wedstrijd, spierpijn. Het loopje door het Oosterpark moest ik helaas afbreken omdat ik vanaf de start bij iedere stap pijn voelde in mijn rechterlies. Dan kun je beter stoppen om erger te voorkomen. Kwestie van flink rekken de komende dagen! 

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag dl I Hartmanbrug 3,6 km
Dinsdag 24′ dl II Flevopark 4,9 km
Woensdag rustdag
Donderdag rustdag
Vrijdag kort herstel Oosterpark  1,2 km
Zaterdag rustdag
Zondag rustdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *