2021, week 40

Deze week proberen te herstellen van de val van afgelopen vrijdag. Met de neus is het voortvarend gegaan. Met het onderbeen minder. De schaafwonden zijn wel gedicht maar doen nog steeds licht pijn. Ik ga dus pas weer lopen als ik niks meer voel. Had de 5K van de Middenmeerloop willen lopen maar dat is geen haalbare kaart. Lees ik van het weekend dat de loop is afgelast. Bij navraag komt dat door het gebrek aan genoeg vrijwilligers om deze loop goed te kunnen organiseren. Helaas geen uniek geval. Veel organisaties kampen daarmee. Alleen de grote lopen, die door professionele organisaties op poten worden gezet, gaan door. Zoals de marathon van Eindhoven waarvan ik via Omroep Brabant erg heb genoten. Het is zo’n beetje mijn marathon die ik twee keer heb gelopen en waar ik in 1988 mijn PR heb gelopen. Verder ben ik natuurlijk geboren en getogen Eindhovenaar!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *