2021, week 43

Deze week weer voorzichtig begonnen met lopen. Alleen op mijn linker onderbeen zit nog een wond. Het ging redelijk. Ik voelde in het begin wel mijn  onderbenen maar dat ging snel over. Vrijdag had ik mijn fiets op het Amstelstation laten staan op weg naar Den Haag. Die fiets heb ik zaterdag na een loopje opgehaald. Was eerst van plan er een redelijke duurloop van te maken, maar vanwege de harde regen ben ik maar rechtstreeks naar het station gelopen. Weet ik meteen hoe ver het daar naartoe is.  

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag rustdag
Dinsdag rustdag
Woensdag kort herstel Oosterpark 2,1 km
Donderdag dl I Oranjevrijstaatkade 2,5 km
Vrijdag rustdag
Zaterdag dl I Amstelstation 1,7 km
Zondag rustdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *