2021, week 46

Karin Witte gaf aan, nadat ik de gebeurtenissen van de afgelopen maand had verteld, dat mijn lichaam en met name mijn spieren, minstens drie maanden nodig heeft om daarvan te herstellen. Verder kreeg ik een aantal oefeningen mee om de spieren weer wat los te maken. De training op donderdag was zwaar omdat ik van alles voelde. Ongetwijfeld het gevolg van de behandeling de dag ervoor.  Zondag ging het al weer beter. De komende tijd een kwestie van rustige duurlopen doen waarbij ik om de twee kilometer een rustmoment ga inbouwen (tip van Karin).  

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag dl II Galileiplantsoen 3,5 km
Dinsdag rustdag
Woensdag rustdag
Donderdag dl I Oranjevrijstaatkade 2,5 km
Vrijdag rustdag
Zaterdag rustdag
Zondag kort herstel Oosterpark 2,1 km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *