2021, week 48

Mijn Portugese taalmaatje Sofia gaf me woensdag door dat ze door de GGD positief was getest op Covid-19. Omdat we het weekend naar Riekje in Winsum zouden gaan heb ik me meteen bij de GGD gemeld en kon ik donderdagmiddag terecht in de RAI. Vrijdag kreeg ik te horen dat de uitslag negatief is. Dat gold trouwens ook voor de kinderen van Sofia en haar partner. Gevalletje van vals-positief denkt Albertien (ze is epidemiologe).  Vanwege het slechte weer vrijdag de geplande tempoduurloop gedaan in het Oosterpark maar zonder in- en uitlopen. Kan dus ook!

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag kort herstel Oosterpark 2 km
Dinsdag rustdag
Woensdag dl I park Frankendael 3,6 km
Donderdag rustdag
Vrijdag dl I Oosterpark 2,1 km
Zaterdag rustdag
Zondag rustdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *