2021, week 5

Afgelopen week alleen op maandag een herstelloop in het Oosterpark gelopen om te  herstellen van de tempoduurloop van zondag.  De rest van de week waren we voor een korte vakantie in Noordwijk. Jammer van het mindere weer – woensdag regende het de hele dag – maar verder heel fijn gewandeld in het bos-duingebied ten noorden van dit plaatsje aan de zee. Groot probleem was dat de hakken van mijn loopschoenen het  dinsdag al begaven. Vanwege de weersverwachting had ik oude wandelschoenen aangedaan waarin je lekker kunt wandelen. Alleen geen rekening gehouden met het feit dat ze jarenlang in een kast hadden gestaan. In Noordwijk vertelde een schoenmaakster dat de hakken niet meer waren te repareren. Probleem was dat ik geen andere schoenen bij me had en alle schoenwinkels gesloten. Gelukkig had De naast de schoenmaakster gelegen Dirk schoenen in de aanbieding. Stevige exemplaren voor maar 15 euro die helaas moeilijk waren aan te doen (vandaar die prijs).  Na een korte wandeling had ik een bloedblaar op mijn rechter kleine teen maar die werd deskundig door Albertien behandeld. Vrijdag thuis weer mijn vertrouwde schoenen aangedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *