2022, week 18

Deze week niet gelopen. Dat had twee redenen. Ik ben een paar dagen naar Mechelen geweest, gewoon even weg uit Amsterdam. Maar de belangrijkste reden was dat ik de dag voor vertrek met mijn zatte kop op de grond ben gevallen toen ik mijn fiets wilde pakken. We waren bij een feestje in Amsterdam Zuid geweest en ik heb daar iets teveel gedronken. Ik kwam ook op mijn hoofd terecht wat een wond op mijn achterhoofd opleverde.  Door de val had ik dagenlang last van pijn in mijn billen maar is er gelukkig niks gebroken. In Mechelen heb ik daarom, zij het wat moeizaam, veel gewandeld. Het is wel een leuke stad maar daar ben je na een dag of twee wel op uitgekeken. Daarom ben ik ook een dagje naar Antwerpen en Leuven geweest. Vooral het uitzicht bovenop het Museum aan de Stroom is fantastisch evenals het Rubenshuis. Leuven, vooral een studentenstad, was voor mij een openbaring. Een mooie, oude binnenstad en een Groot Begijnhof waarin je je in de Middeleeuwen waant. Echt een aanrader. Komende week ga ik weer voorzichtig beginnen met lopen maar de 5K van de Indische Buurtrun komende zondag moet ik helaas aan me voorbij laten gaan. Ga overigens wel kijken naar dit goede initiatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *