2022, week 33

Zondag heb ik, voordat ik ging lopen, mijn inhaler gebruikt die ervoor zorgt dat mijn longen minder worden geprikkeld (om een overreactie vanwege allergie tegen te gaan). Daar had ik maandag en woensdag, mede vanwege het warme en benauwde weer, veel last van. Zondag probleemloos gelopen. Vrijdag in Utrecht de sfeer wezen opsnuiven van de start van de Vuelta, de ploegentijdrit. Van de ploegentijdrit helaas niet al te veel meegekregen maar alles drum en dran zeer interessant. En verder natuurlijk veel EK atletiek gekeken met fantastische prestaties van met name onze dames!  

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag dl I Transvaalkade 2,1 km
Dinsdag rustdag
Woensdag  kort herstel Oosterpark 2,1 km
Donderdag rustdag
Vrijdag rustdag
Zaterdag rustdag
Zondag dl I Galileiplantsoen 3,6 km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *