2022, week 35

Tussendoor een weekje Texel gedaan. In plaats van maandag zijn we al, vanwege de treinstaking, op zondag naar Den Burg gegaan. Fiets voor het eerst meegenomen in de trein en dat heb ik geweten. Viel op de roltrap met fiets en al omdat ik het voorwiel niet blokkeerde. Resultaat een gekneusde vinger en beschadigde broek. Verder een leuke tijd gehad in een riant huisje waar vanuit we veel gefietst hebben. Wel ervaren dat het hard kan waaien op dat waddeneiland. Maar niet geklaagd, het was heel de week schitterend weer zoals iedereen natuurlijk heeft kunnen ervaren. Op de een of andere manier heb ik een snee in mijn rechterhak opgelopen (in een schelp gestapt?) en gaat het lopen wat moeizaam. Komt er kort gezegd op neer dat ik voorlopig niet kan lopen. Is bij deze hitte overigens niet zo’n probleem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *