2022, week 39

Zaterdag heb ik eindelijk bedacht om voor de loop even te puffen met inhalatiepoeder wat de prikkeling van mijn luchtwegen remt. En dat hielp opvallend goed. Deze week herdenken we op 4 oktober de #Bijlmerramp die 30 jaar geleden plaatsvond. Ik herinner me goed dat ik die dag in Watergraafsmeer bij de clubkampioenschappen van AV’23 was. Zeer verlaat onder slechte weersomstandigheden werden om half zeven buiten op de oude sintelbaan de prijzen uitgereikt. Het Al-El toestel is toen ongeveer over de baan heen gevlogen. Toen ik thuis naar Sport in Beeld naar voetballen wilde kijken kwam ik er pas achter dat het toestel in de Bijlmerflats was gestort. De uitzending werd daarvoor onderbroken. Mijn tante uit Leeds belde verontrust op of ik geen slachtoffer was. Maar Amsterdam is groot en ik kon haar geruststellen. Sindsdien herdenk ik ieder jaar in stilte deze grote ramp. 

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag kort herstel Dapper-, Oosterparkbuurt 2,2 km
Dinsdag rustdag
Woensdag rustdag
Donderdag dl I Transvaalkade 2,1 km
Vrijdag rustdag
Zaterdag dl I Copernicusstraat 3,7 km
Zondag rustdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *