2022, week 41

Deze week maar twee keer gelopen. Maandag had ik bij een rustig duurloopje last van mijn linker heup. Achteraf reconstruerend het gevolg van de herhaal Covid-prik in mijn linkerarm die spierpijn tot gevolg kan hebben. Vrijdag had ik problemen met mijn luchtwegen ondanks dat ik voor het lopen had gepuft. Kortom, een sukkelweek en dat in de maand dat ik 45 jaar geleden ben begonnen met lopen. Na mijn bouwkundestudie aan de TU Eindhoven at ik een keer per week in een studentenhuis in Strijp. Een van de eters, Pieter Jonkergouw, stelde voor om voor het eten te gaan lopen in een nabij gelegen park. Vond ik een goed idee omdat ik, sinds mijn sporten op de TU was beeindigd, weinig meer aan beweging deed en het goed zou kunnen zijn voor mijn allergie. De week daarop stonden we met zijn zessen aan de start en liepen een kort rondje, Pieter zelfs twee. De week daarop waren Pieter en ik alleen nog geinteresseerd en spraken we af om, los van het eten, samen te gaan lopen. Aldus geschiedde. Volgende week het vervolg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *