2023, week 1

Mijn luchtwegproblemen komen door een lichte longontsteking. Daarom ook deze eerste week van 2023 de omvang beperkt gehouden. Door een zwager ben ik op het spoor gebracht om weer eens een hartfilmpje te laten maken. De laatste keer was toen ik mijn laatste consult had bij een cardioloog van het OLVG, zo’n zes jaar geleden. Vanwege het lage risico van mijn hartritmestoornissen verwees hij me terug naar mijn huisarts waar ik geen hartfilmpje kan laten maken. Het resultaat krijg ik deze week te horen van mijn huisarts maar wat ik zag is er gelukkig niet veel veranderd ten opzichte van zes jaar geleden. Zondag was ik bij de nieuwjaarsreceptie van mijn oude atletiekvereniging AV’23. In dit 100-jarig jubileumjaar staat er natuurlijk het een en ander te gebeuren. Leuk dat ik veel oude contacten heb gesproken want ik ben tenslotte bijna 30 jaar lid geweest van deze leuke vereniging.

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag rustdag
Dinsdag dl I Oranjevrijstaatkade 2,5 km
Woensdag rustdag
Donderdag kort herstel Oosterpark 2,2 km
Vrijdag rustdag
Zaterdag dl I James Wattbuurt 2,3 km
Zondag rustdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *