2023, week 16

Deze week maar een keer gelopen, het kwam er verder niet van. Maandagmiddag is mijn probleem met Windows 10 vakkundig opgelost door Johan Schravensande. Hij hoefde gelukkig Windows 10 niet opnieuw te installeren. Met behulp van een reparatietool was het probleem -de pictogrammen waren niet meer te zien- opgelost. Woensdag had ik afgesproken met mijn eerste taalmaatje Azadeh. Ze woont tegenwoordig in Amersfoort tegen het centrum aan. Leuk om haar weer eens te zien en te spreken. We hebben afgesproken dat ze van de zomer naar Amsterdam komt om kennis te maken met mijn huidige, ook Iraanse, taalmaatje Farzaneh.

Vrijdag bezochten we Delft. Eerst de Vermeertour gemaakt van Prinsenhof naar het Vermeercentrum. Geeft goede informatie over Delftenaar Vermeer en zijn tijdgenoten. S avonds heerlijk gegeten bij Do en Rene en ook in hun prachtige appartement overnacht. Kortom, toch een wel besteedde week. En nu vergeet ik bijna de fantastische marathonwinst van Sifan Hassan in Londen en de overwinning van PSV op Ajax! Mijn week kan niet meer stuk.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *