2023, week 2

Ineens ben ik ‘getroffen’  door een ander fysiek probleem. Na een kort loopje op de maandag speelde mijn linkerbil zodanig op dat het weinig zin had om door te lopen, het moet tenslotte leuk blijven. Helaas blijft dit probleem zich ook voordoen als ik het lopen vervang door wandelen. Als het deze week nog blijft spelen, maak ik weer een afspraak met Karin Witte, mijn fysiotherapeute. Vrijdagmiddag werd mijn wandelvriend Dirk Visser 80 jaar en vierde hij dat groots in cafe-restaurant Polder in het Sciencepark Amsterdam. Het was een gezellige bijeenkomst met leuke gesprekken, lekker eten gekookt door Hinke, korte toespraken en gezang. Dat wordt voor mij een uitdaging als ik in september 75 jaar hoop te worden!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *