2023, week 25

Weer wat meer gelopen in zoverre de hitte dat toeliet. Een kwestie van zoveel mogelijk in de schaduw lopen in een rustig tempo. Van de week de batterij van mijn stopwatch vervangen (was leeg) om weer tempo’s te kunnen gaan lopen. Voorzichtig kijk ik uit naar 5K van de Priderun op zondag 23 juli. Wordt georganiseerd vanuit de sporthal Flevopark met een mij zeer bekend parcours door en om het Flevopark. Beslis pas vlak van tevoren of ik daadwerkelijk ga lopen want ik hoop natuurlijk wel op een redelijke tijd!

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag dl I Wibautstraat 2,8 km
Dinsdag rustdag  
Woensdag dl I Copernicusstraat 3,1 km
Donderdag rustdag
Vrijdag rustdag
Zaterdag kort herstel Oosterpark 2,1 km
Zondag rustdag  –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *