2023, week 34

Bij weer met hoge luchtvochtigheid tempo’s van 6′ gelopen. Had deze training twee dagen eerder op woensdag willen doen maar vanwege het warme weer koos ik er toen voor om een rustige duurloop te lopen. Zoveel mogelijk in de schaduw. Als ik nu nog marathons zou lopen, zou ik geen lange duurlopen meer doen┬á in de zomer en kiezen voor een marathon in november of ergens in het voorjaar. Dit is alleen een fictieve overweging omdat ik het lopen van een marathon allang uit mijn hoofd heb gezet.

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag rustdag
Dinsdag rustdag
Woensdag dl I Wibautstraat 3,3 km
Donderdag rustdag
Vrijdag 3×6’dl III, p 2′ Hartmanbrug en Galileiplantsoen 4,7 km
Zaterdag rustdag
Zondag kort herstel Oosterpark 2,1 km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *