2023, week 37

Deze week weer rustig begonnen bij heerlijk loopweer. Als van ouds rustig opbouwend oftewel in kleine stapjes/extra kilometers. Wat betreft mijn stamboom heb ik wat te melden. Ik vond in het Lidmatenboek van de Gereformeerde kerk van de stad Groningen 1594-1660 mijn stamvader Willem Wegewijs uit Meurs. Meurs, het hedendaagse Moers in Nordrhein-Westfalen. Bij zijn trouwen stond dat hij uit Wesel komt. Merkwaardig maar in Wesel kan ik geen aanwijzingen vinden over Willem. De kerkelijk boeken van Moers van voor 1650 zijn helaas niet te vinden oftewel verdwenen. Jammer maar helaas.

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag rustdag
Dinsdag rustdag
Woensdag kort herstel Oosterpark 2,1 km
Donderdag rustdag
Vrijdag dl I Oranjevrijstaatkade 2,5 km
Zaterdag rustdag
Zondag dl I Transvaalkade 3 km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *