2023, week 4

Deze week niet gelopen omdat ik ineens last kreeg van een pijnlijke plek onder mijn rechtervoorvoet. Kon gelukkig snel een afspraak maken met mijn pedicure Petra. Ze haalde de veroorzaker van de pijn professioneel weg waarna na enige napijn ik van die last ben verlost. Het nieuwe jaar dreunde nog even door. Dinsdagmiddag werd door het stadsdeel Amsterdam Oost een vrijwilligersfeest georganiseerd in Q-factory, een muziekcentrum in Oostpoort. Ambtenaren en bestuurders bedienden de ca 400 vrijwilligers een niet al te smakelijk driegangenmenu. Voor het netwerken wel een succesvolle bijeenkomst. Zag veel bekenden, ook enkele die ik tijden niet meer heb gezien. Vrijdagmiddag organiseerde Samenspraak Oost een nieuwjaarsborrel voor taalcoaches en taalmaatjes.  Van de coaches ben ik inmiddels een van de veteranen bleek me in gesprekken. Hier wel lekker en overvloedige snacks. Mijn taalmaatje Farzaneh was er ook en ze vermaakte zich uitstekend zag ik. Leuk dat ik haar mag begeleiden. Ik val in herhaling: 2023 is nu heel echt begonnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *