2023, week 41

Zowaar sinds lang viermaal getraind deze week. Dat komt door het kort herstel de dag na een tempoloop. Helaas de donderdag en zaterdag met lang tight getraind. Het zomerse weer is nu echt voorbij. Zondag had ik naar de wedstrijdloop van de marathon van Amsterdam langs het parcours willen kijken. Ik ga dan altijd naar het 35 km punt bij molen de Gooijer. Door de regen bleef ik echter achter de buis zitten en heb ik ’s middags naar de halve marathon gekeken bij het Tropeninstituut. Zag lopers in het tempo langskomen dat ik jaren geleden ook liep. Dat ik dat ooit heb kunnen doen zeg ik nu 35 jaar ouder! ┬á

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag dl I Archimedesweg 3,4 km
Dinsdag rustdag
Woensdag 5×2’dl III, p 1′ Transvaalkade 3,2 km
Donderdag kort herstel Oosterpark 2,1 km
Vrijdag rustdag
Zaterdag dl I Wibautstraat 2,6 km
Zondag rustdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *