2023, week 49

Deze week ook maar twee keer gelopen. Het blijft slecht weer en andere afspraken hadden prioriteit. Zo bezocht ik woensdag de tentoonstelling met Do en Rene Van Gogh aan de Seine in het van Goghmuseum, zeer de moeite waard. Donderdag was ik aanwezig bij het ontsteken van de kerstboom in het Oosterpark. Deze boom staat bij de muziekkoepel en is een initiatief van ondernemers waarvan de bedrijven aan de park staan zoals hotel Arena en het KIT. Vrijdag met Christa naar  het museum Voorlinden in Wassenaar geweest. Een interessante tentoonstelling van de eigenzinnige kunstenaar Anselm Kiefer, groots en meeslepend. Zaterdag zong mijn zwager in Delft in een koor dat de Maria Vespers van Monteverdi uitvoerde. Mijn schoonzus Do vierde die dag haar verjaardag met een etentje na het concert. Zondag heb ik zelf meegezongen met de uitvoering van de Messiah van Handel in Carre. Na vijf keer vind ik het wel genoeg, kon niet alle partijen meer bijbenen vanwege de wel zeer snelle uitvoering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *