2023, week 5

Naar twee interessante gebeurtenissen geweest. Op vrijdag naar de Gezondheidsbeurs in Jaarbeurs Utrecht waar ik gratis naartoe kon. Vanwege mijn problemen met mijn rechterhand waren we bij een goede lezing van een handpolschirurg en fysiotherapeut. Ze adviseerde me om met mijn probleem (cysten op mijn rechterduim) naar een handpolschirurg te gaan. Laat nou toevallig een neef van mij handpolschirurg te zijn die eenmaal per week in een kliniek in Amsterdam werkt. Zal proberen een afspraak met hem te maken. Verder heb ik een allergietest gedaan om te checken of ik nog steeds allergisch ben voor honden, huismijt en pollen. Het werd gedaan door een krasjestest met allergene stoffen. Laat ik nou op alle testen positief te reageren (zie uitslag)! Ik ben niet voor niets continu licht verkouden en ruik ik erg weinig. Het zij zo, er valt mee te leven.

Zaterdag samen met Albertien naar het Amsterdamse Buurtfilmfestival in het OBA-centraal aan de Oosterdok in Amsterdam. Een leuk festival van met name amateurfilmers over een cocktail van films zoals over de slechte toegankelijkheid rondom het Sarphatipark. Heb, evenals Albertien, goed kunnen netwerken. Voordeel als je al veel contacten heb ik voor mij met name Amsterdam oost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *