2023, week 51

Deze week drie keer kort gelopen. Het heeft geen zin om dat in schema te zetten. Daarom stop ik daar voorlopig mee totdat ik weer wat langere afstanden aankan. Donderdag was ik bij de altijd gezellige eindejaarsborrel van Clientenbelang Amsterdam. Deze wordt traditioneel gehouden in de Nieuwe KHL aan de Oostelijke Handelskade. Deze horecagelegenheid ken ik toen ik nog in het Oostelijk Havengebied woonde op het KNSM-eiland. Ik zong toen bij het Achthoekkoor waarbij we, na de repetities, altijd wat dronken in deze voormalige uitspanning van Koninklijke Hollandsche Scheepvaartmaatschappij. Heb er ook tweemaal opgetreden met het koor. Woensdag had ik een overleg met de werkgroep Toegankelijkheid op kantoor van CBA met als onderwerp ‘problemen bij het voetgangersbeleid’. In anderhalf uur hebben we die problemen, dat is duidelijk, niet kunnen oplossen, dat moge duidelijk zijn. Wordt vervolgt in 2024!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *