2023, week 52

Deze week weer drie keer kort gelopen. De pijn in mijn heup (SI-gewricht) is gelukkig verdwenen en het lopen gaat weer soepel als van ouds. In deze feestweek waren wij op de Tweede Kerstdag bij mijn zwager en schoonzus in Delft. Deze traditie betekent wisselend in Amsterdam en Delft samen zingen, drinken en eten. We zingen steeds dezelfde kerstliederen in dezelfde volgorde en van ieder lied alleen de eerste twee coupletten. Albertien speelt piano, schoonzus Do speelt blokfluit, mijn zwager Rene zingt de baspartij en mijn persoon de tenorpartij. Rene en Albertien verzorgen beiden de maaltijd, altijd bijzonder en altijd lekker. Albertien kookte ook op zaterdag een Indische rijsttafel voor mijn taalmaatje Farzaneh en onze vriend Florian. Was heel gezellig en lekker. Oud en Nieuw vierden we samen in een regenachtig Amsterdam. Hopelijk wordt 2024 minder nat maar ik vrees het ergste! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *